Overweeg een extra accu voor jouw Vmoto: verdubbel je actieradius!

Ben jij een fanatieke rijder die graag lange afstanden aflegt met jouw Vmoto elektrische scooter? Dan is een tweede accu wellicht de ideale aanvulling voor jou. Met een extra accu kun je namelijk de actieradius van jouw scooter verdubbelen, waardoor je nog meer vrijheid en flexibiliteit ervaart tijdens je ritten.

 

Geschikte modellen voor een tweede accu

Niet alle modellen zijn geschikt voor een tweede accu, maar de volgende Vmoto scooters bieden ruimte onder de buddyseat om een extra accu te plaatsen:

  • CPx
  • TC
  • TC Wanderer
  • TS Street Hunter
  • TSx

Eenvoudig opladen

Al onze modellen zijn uitgerust met uitneembare accu’s die eenvoudig opgeladen kunnen worden via een standaard stopcontact. Je hebt de keuze om de accu’s direct in de scooter op te laden of om ze eruit te halen en ergens anders op te laden. Dit biedt maximale flexibiliteit, vooral als je geen directe toegang hebt tot een stopcontact in de buurt van je parkeerplek.

Specifieke laadinstructies

CPx, TC Wanderer en TS Street Hunter: Deze modellen bieden de mogelijkheid om beide accu's tegelijkertijd aan te sluiten tijdens het opladen via de dubbele oranje stekker. Houd er wel rekening mee dat de lader slechts één accu per keer oplaadt, wat resulteert in een dubbele laadtijd.

TC en TSx: Voor deze modellen moet je de stekker omwisselen wanneer je de accu's in het voertuig wilt opladen. Zorg ervoor dat je de hoofdschakelaar uitzet en de lader uit het stopcontact haalt tijdens het omstekkeren. Dit is belangrijk om veilig te kunnen wisselen tussen de accu's.

Prijs en beschikbaarheid

De prijs van een extra accu varieert per model. Voor de meest actuele prijsinformatie en om een tweede accu te bestellen, kun je contact opnemen met jouw Vmoto dealer. De dealer kan je ook verder helpen met eventuele vragen en je adviseren over de beste opties voor jouw specifieke behoeften.

Interesse in een tweede accu? Waar wacht je nog op? Neem contact op met jouw verdeler en ontdek de mogelijkheden om jouw rijervaring aan te passen naar jouw wensen!

Met een tweede accu ben je altijd klaar voor de lange ritten zonder zorgen over de actieradius.